Palvelut

Stecos-tiimi suunnittelee yrityksellesi sopivat palvelukokonaisuudet

Olemme kone ja laite suunnitteluun keskittynyt moniosaaja tiimi. Tiimimme tukena on kattava yhteistyöverkosto, jossa osaamista löytyy usealta eri toimialalta. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakaillemme aina asiantuntevia palvelukokonaisuuksia. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaiden kehitysideoista ja valmiita luomaan niistä uusia laitteisto- ja palvelu-kokonaisuuksia. Kehitämme juuri teidän tarpeita vastaavat palvelukokonaisuudet.

 

Laitteistokokonaisuutesi toteuttaja

Suunnittelemme ja kehitämme omiin sekä asiakkaiden tarpeisiin laitteitokokonaisuuksia. Vahvuutemme on kestävänkehityksen mukaiset laiteratkaisut ja palvelut. Asiakkaan tarpeita vastaavat laitteistokokonaisuudet syntyvät yhdistämällä asiakkaan toiveet ja luovan tiimimme ammattitaito, näin saamme luotua asiakkaillemme laitteistokokonaisuuden, joka on juuri asiakkaamme tarpeiden mukaan räätälöity ja elää yrityksen muutosten mukana. Tuotamme luotettavaa kokonaisvaltaista laitteistosuunnittelua asiakkaidemme eduksi. Toimitamme laitteistokokonaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaan, aina kartoituksesta käyttöönottoon asti.

 

 


Tiimimme vahvuudet

  • Liikkuvien ratkaisuiden suunnittelu ja kehitys
  • Asiakaslähtöinen toiminta
  • Kestävänkehityksen mukaiset ratkaisut

Suunnittelumme tukena meillä on käytössä useita ohjelmistoja

mm. Autocad Inventaario 3D ohjelmisto.

Tuotannolliset valmiudet

Laitteistosuunnitelmien ja tuotannon lisäksi pystymme valmistamaan yhteityöverkostomme avulla myös laitteistoiden protot, sekä pienissä määrin myös erinlaiset räätälöidyt komponentit. Valmistamissamme komponenteissa näkyy verkostomme tuottama laatu, osaaminen ja tehokkuus.

Asiakaspalvelumme palvelee

010 318 3100 | [email protected]